Vanliga frågor (FAQ)

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om våra tjänster, funktioner och hur du använder vår plattform. Om du inte hittar svaret på din fråga här, tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller kundsupport.

Hur skapar jag en QR-kod med QR7?

För att skapa en QR-kod, logga in på ditt QR7-konto och följ stegen i vår användarguide för att ange mål, designa koden och generera den. Du kan anpassa färger, lägga till logotyper och välja olika mönster för att matcha ditt varumärke.


Kan jag ändra innehållet i min QR-kod efter att den har skapats?

Ja, med våra dynamiska QR-koder kan du ändra innehållet när som helst utan att behöva skapa en ny kod. Logga in på ditt konto och uppdatera måldestinationen i QR7-plattformen.


Hur kan jag spåra prestandan för mina QR-koder?

QR7 erbjuder detaljerad statistik och spårning för alla dina QR-koder. Du kan se data som antal skanningar, plats, enhetstyp och mer via vår analysdashboard.


Vad händer om jag behöver hjälp med att använda QR7?

Om du behöver hjälp kan du kontakta vårt supportteam via e-post, telefon eller genom att fylla i vårt kontaktformulär på webbplatsen. Vi är här för att assistera dig med alla dina frågor och problem.


Är mina QR-koder säkra?

Ja, QR7 använder avancerad säkerhetsteknik för att säkerställa att dina QR-koder och data är skyddade. Våra dynamiska QR-koder ger också ytterligare säkerhetsfördelar genom att du kan uppdatera och hantera innehållet i realtid.


Kan jag prova QR7 innan jag bestämmer mig för att köpa?

Ja, vi erbjuder en gratis provperiod på 7 dagar för alla våra prispaket. Registrera dig för att testa alla funktioner och se hur QR7 kan förbättra din kommunikation och marknadsföring.


Hur fungerar prissättningen för QR7?

Vi erbjuder olika prispaket som passar olika behov och budgetar. Du kan läsa mer om våra prispaket på vår prissida och välja det som passar bäst för din verksamhet.


Vilka typer av information kan jag länka till med en QR-kod?

Med QR7 kan du länka till en mängd olika typer av information, inklusive webbsidor, kontaktuppgifter, textmeddelanden, videor, dokument och mycket mer. Anpassa din QR-kod för att passa dina specifika behov och mål.


Hur anpassar jag designen på min QR-kod?

QR7 erbjuder en mängd designalternativ för att göra dina QR-koder unika. Du kan ändra färger, lägga till din logotyp och välja från olika mönster för att skapa en kod som är både funktionell och estetiskt tilltalande.


Vad är skillnaden mellan dynamiska och statiska QR-koder?

Statiska QR-koder har fast innehåll som inte kan ändras efter att koden har skapats. Dynamiska QR-koder, å andra sidan, låter dig uppdatera och ändra innehållet när som helst utan att behöva skapa en ny kod. Detta ger dig större flexibilitet och kontroll över din kommunikation.


Hur lång tid tar det att skapa en QR-kod?

Att skapa en QR-kod med QR7 är snabbt och enkelt. Du kan ha en färdig QR-kod redo att använda inom några minuter genom att följa våra steg-för-steg-anvisningar.


Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt supportteam. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina behov och säkerställa att du får ut det mesta av QR7.