Hur fungerar det?

Att skapa och hantera QR-koder har aldrig varit enklare. På QR7 erbjuder vi en smidig och intuitiv plattform som gör det möjligt för dig att skapa dynamiska och anpassningsbara QR-koder på några få minuter. Följ dessa enkla steg för att komma igång:

 1. Välj mål och destination
  Börja med att ange vad du vill att din QR-kod ska leda till. Det kan vara en webbadress, dina kontaktuppgifter, ett textmeddelande eller annan information som du vill att din publik ska komma åt.
 2. Välj design
  Gör din QR-kod unik och igenkännbar! Anpassa färger, lägg till din logotyp eller välj från en mängd mönster för att göra din kod estetiskt tilltalande och i linje med ditt varumärke.
 3. Skapa dynamiska koder
  Med dynamiska QR-koder från QR7 kan du snabbt och enkelt uppdatera innehållet utan att behöva skapa en ny kod varje gång. Detta ger dig enastående flexibilitet och möjlighet att anpassa din kommunikation i realtid, vilket statiska QR-koder inte kan erbjuda.
 4. Analysera resultaten
  Efter att dina QR-koder har skapats och distribuerats, kan du använda vår plattform för att spåra och analysera deras prestanda. Få insikter om hur ofta dina koder skannas, var de skannas och vilken enhet som används. Denna data hjälper dig att finjustera dina kampanjer och strategier för att maximera effektiviteten.
 5. Anpassa och optimera
  Eftersom våra QR-koder är dynamiska kan du enkelt anpassa och optimera innehållet baserat på dina analyser. Uppdatera din QR-kods destination, design eller innehåll när som helst för att hålla din publik engagerad och informerad.

Flexibilitet och Effektivitet

Vår plattform ger dig all den flexibilitet och de verktyg du behöver för att skapa engagerande och effektiva QR-koder. Oavsett om du använder QR-koder för marknadsföring, produktinformation eller intern kommunikation, erbjuder QR7 en komplett lösning för dina behov.

Kom igång med QR7 idag och upptäck hur enkelt och kraftfullt det kan vara att använda QR-koder i din verksamhet.