Priser

På QR7 erbjuder vi flexibla och konkurrenskraftiga prispaket som passar alla typer av företag, från små nystartade företag till stora företag. Våra paket är utformade för att ge dig maximal värde och funktionalitet, så att du kan skapa, hantera och analysera dina QR-koder med lätthet och precision. Utforska våra prispaket och hitta den lösning som passar bäst för dina behov.

En kod

250 SEK/mån

Detta paket är perfekt för mindre företag eller personer som vill testa våra tjänster och skapa en enkel men effektiv QR-kod.

En QR-kod
En designmall
Fullständig statistik
Spårning

Business

950 SEK/mån

Business-paketet är idealiskt för medelstora företag som behöver fler QR-koder och avancerade designalternativ för sina marknadsföringskampanjer och operativa behov.

Obegränsat antal QR-koder
Obegränsat antal designmallar
Fullständig statistik
Spårning
Wordpressplugin

Enterprise

2750 SEK/mån

Enterprise-paketet är utformat för stora företag som behöver en skalbar och omfattande lösning med avancerade funktioner, inklusive API-åtkomst och white-label domänspårning.

Obegränsat antal QR-koder
Obegränsat antal designmallar
Fullständig statistik
Spårning
Wordpressplugin

Jämförelse av Paket

För att hjälpa dig att välja det bästa paketet för dina behov, erbjuder vi en jämförelse av alla våra prispaket på vår webbplats. Där kan du enkelt se vilka funktioner som ingår i varje paket och välja det som passar bäst för din verksamhet.

Flexibilitet och Värde

Alla våra prispaket är utformade för att ge dig maximal flexibilitet och värde. Med QR7 får du inte bara ett kraftfullt verktyg för att skapa och hantera QR-koder, utan också tillgång till avancerade analysverktyg som hjälper dig att optimera dina kampanjer och nå dina mål.

Prova Gratis i 7 Dagar

Vi är övertygade om att du kommer att älska våra tjänster, därför erbjuder vi en gratis 7-dagars provperiod för alla våra paket. Detta ger dig möjlighet att utforska våra verktyg och se hur QR7 kan förbättra din kommunikation och marknadsföring utan några förpliktelser.

Kom Igång Idag

Välj det prispaket som passar bäst för dina behov och kom igång med QR7 idag. Skapa, hantera och analysera dina QR-koder med lätthet och precision för att ta din marknadsföring till nya höjder.

Priserna är exklusive moms.