Skapa en QR-kod

Att skapa en QR-kod med QR7 är både enkelt och snabbt. Vår användarvänliga plattform ger dig alla verktyg du behöver för att skapa anpassningsbara och dynamiska QR-koder som passar dina specifika behov. Följ dessa steg för att komma igång:

 1. Välj mål och destination
  Börja med att ange vad du vill att din QR-kod ska leda till. Det kan vara en webbadress, dina kontaktuppgifter, ett textmeddelande eller annan information som du vill att din publik ska komma åt. QR7 stödjer en mängd olika destinationer, vilket gör det enkelt att anpassa koden efter dina behov.
 2. Anpassa designen
  Gör din QR-kod unik och igenkännbar! Anpassa färger, lägg till din logotyp eller välj från en mängd mönster för att skapa en kod som reflekterar ditt varumärke. QR7 erbjuder ett brett utbud av designalternativ så att du kan skapa en estetiskt tilltalande och professionell QR-kod.
 3. Skapa dynamiska QR-koder
  Med QR7 kan du skapa dynamiska QR-koder som ger dig flexibiliteten att uppdatera innehållet utan att behöva skapa en ny kod varje gång. Detta är perfekt för kampanjer, produktinformation eller andra ändamål där du kan behöva ändra destinationen i realtid.
 4. Förhandsgranska och generera
  Innan du slutför din QR-kod, använd QR7 förhandsgranskningsfunktion för att se hur koden kommer att se ut. Detta säkerställer att allt ser ut som du vill innan du genererar den slutliga koden. När du är nöjd med designen, klicka på "Generera" för att skapa din QR-kod.
 5. Ladda ner och dela
  Efter att du har skapat din QR-kod, kan du enkelt ladda ner den i hög upplösning och använda den i dina marknadsföringsmaterial, på din webbplats, i sociala medier eller var som helst där du vill nå din publik. QR7 gör det enkelt att dela och distribuera dina QR-koder.

Fördelar med att använda QR7 för att skapa QR-koder:

Kom igång med QR7 idag

Skapa dina egna QR-koder med QR7 och upplev hur enkelt och kraftfullt det kan vara att använda QR-koder i din kommunikation. Oavsett om du behöver en enkel QR-kod för en specifik kampanj eller ett stort antal koder för ett omfattande projekt, har QR7 verktygen och flexibiliteten för att möta dina behov.